Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderVarde ByProjekterFacebookOm KontaktCarsten Pedersen Carsten SundbækFormand - Jens Nielsen Henrik NielsenInge JacobsenJack Eben SteffensenKasser - Ernst JessenMichael NygaardNæstformand - Flemming ByngePreben TirstrupDagsordenBudgetGeneralforsamlingVedtægterLinks

Facebook

Følg med i Udviklingsrådets arbejde på Facebook

Udviklingsrådet Varde by afviklede generalforsamling /årsmøde den 30. juni med super foredrag om "vild med vilje" natur i Varde kommune af Merete Vigen. Efterfølgende blev formandens beretning, kassererens regnskab og budget godkendt og valgprocessen var nem og hurtig med genvalg samt en enkelt ny Kaare Jensen, så det er fuldt hus til de normerede 11 personer. Konstitueringen gav også genvalg, så bestyrelsen / rådet er klar til aktion fra første møde.
Årets nok vigtigste opgave bliver at få lavet og vedtaget en egentlig udviklingsplan for Varde by. Vi glæder os til arbejdet og man er altid velkommen til at spille bolde på banen!
... See moreSee less

Udviklingsrådet Varde by afviklede generalforsamling /årsmøde den 30. juni med super foredrag om vild med vilje natur i Varde kommune af Merete Vigen. Efterfølgende blev formandens beretning, kassererens regnskab og budget godkendt og valgprocessen var nem og hurtig med genvalg samt en enkelt ny Kaare Jensen, så det er fuldt hus til de normerede 11 personer. Konstitueringen gav også genvalg, så bestyrelsen / rådet er klar til aktion fra første møde.
Årets nok vigtigste opgave bliver at få lavet og vedtaget en egentlig udviklingsplan for Varde by. Vi glæder os til arbejdet og man er altid velkommen til at spille bolde på banen!

 

Comment on Facebook

Spændene - der lavet en plan omkring åen ned mod banen - kunne være godt at få det sat i spil. Men fint med yderligere planer - håber de alle blive til noget. Stor ros til jer for jeres arbejde.

Halløj, så er det i morgen... og der er kaffe og kage, så kig ned i Medborgerhuset og sig hvad du mener! 😊👍Hej Varde, så er der åbnet så meget op, at vi under behørig hensyntagen vil afvikle vor generalforsamling / årsmøde! Vi håber at se dig og modtager gerne inputs til det fremtidige arbejde! 😊👍 ... See moreSee less

Halløj, så er det i morgen... og der er kaffe og kage, så kig ned i Medborgerhuset og sig hvad du mener! 😊👍