Menu

Menu

ForsideVarde by BillederNyhederKalenderVarde ByProjekterFacebookOm KontaktCarsten Pedersen Carsten SundbækErnst JessenFlemming ByngeFormand - Jens Nielsen Henrik NielsenInge JacobsenJack Eben SteffensenKåre JensenMichael NygaardPreben TirstrupDagsordenBudgetGeneralforsamlingVedtægterLinks
Udviklingsrådet Varde By
Foto:

Autocampere på ophalerpladsen

Varde By udviklingsråd

ACR blev, sammen med DFAC og DACF, inviteret til at deltage i et "mini-træf" i Varde.

Udviklingsrådet Varde By har planer om at etablere en plads for autocampere på ophalerpladsen i sejlklubben i Varde. Derfor blev vi inviteret til at give inspiration og ideer med på vejen.

Fra ACR mødte bestyrelsesmedlem Gert Melchiorsen. Fra DACF mødte Anne og Leif Norup. Fra DFAC mødte Frieda og Kurt Jaenicke i deres vogn, og Niels Jørn Christiansen i sin vogn. 
Udviklingsrådet blev repræsenteret ved Jens Nielsen og Flemming Bynge.

Det var en utrolig, positiv oplevelse, at de to store autocamperforeninger bakkede så godt op om ACR. Man fornemmede en klar holdning til, at vi alle, i fællesskab kunne give Varde-folkene det bedste fra alle hjørner af autocamperverden

Vi aftalte at ACR åbnede dialogen efter præsentationsrunden. Og derefter bød man ind, efterhånden som dagen skred frem.

 Vi mødtes med Jens og Flemming på ophalerpladsen kl. 13.30.

 
 

Flemming og Jens tog os først med på en meget anderledes byvandring i Varde.

På helt udsædvanlig vis formåede de to ildsjæle at, ikke bare føre os rundt, men finde alle de spændende steder og fortælle historien historien bag.

Der var rig lejlighed til at vi deltagere kunne byde ind med vinkler, tips, forslag, spørgsmål osv. 

Ikke alene fik vi alle, i byvandringen, mulighed for en god snak, men der var tid til at stoppe op og diskutere, hvordan autocamperturister kunne bringes i spil på netop dette sted. Alt imens Jens og Flemming sugede til sig.

Byvandringen var en helt utrolig spændende oplevelse.

mandag 20 sep 2021 - Preben Tirstrup