Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderVarde ByOm UdviklingsrådetProjekterKontaktFacebookDagsordenKorrespondanceBudgetGeneralforsamlingVedtægterLinks

Facebook

Følg med i Udviklingsrådets arbejde på Facebook

Udviklingsråd - Varde by har delt Områdefornyelse i Varde Midtbys opslag.

Efter 4 års arbejde med møder, planer, arkitekter, kommunen og politikerne er vi ved at være i mål med borgernes ønske om bedre sammenbinding af byen og åen! Dette bliver rigtigt godt og går i gang.... Nu! 👍🏻 😉
... See moreSee less

Å-PARKEN, NORDHAVNEN OG SYDHAVNEN Det næste projekt i områdefornyelsen - nemlig anlægsarbejdet på de nye flotte havneområder - igangsættes i starten af februar. De nye havneområder består af: Å-PARKEN: Et område med fokus på aktivitet, læring, relation mellem by og å, samt natur og viden. NORDHAVNEN: Et område der er designet som en forlængelse af Å-Parken, og som indbyder til ophold i de nye "pauselommer". SYDHAVNEN: Området tænkes brugt som byens aktive plads ved Varde Å, og med plads til maritime aktiviteter, kunst og sjove oplevelser. Har du lyst til at vide mere om havneprojekterne, afholder vi 2 åbne borgermøder TIRSDAG DEN 30. JANUAR 2018. Møderne holdes kl. 18.00 med mødested på Torvegadebroen og kl. 18.45 med mødested på Storegadebroen.

View on Facebook

Her på falderebet til 2017 vil vi i Udviklingsrådet Varde by sige tak for et godt år til alle der har været ind over vort arbejde uanset i hvilken kapacitet, men en særlig tak til alle de frivillige, der har bidraget til at forbedre og forskønne vor by - vores fælles platform og et vigtigt udgangspunkt for vore liv med hinanden!
Vi vil ønske alle et rigtig godt nytår 2018, et år hvor vi kommer til at se flere frugter af vort arbejde og heriblandt vil, som del af den igangværende byfornyelse, vore oplevelsesloops etableres, inkl. anlæg af nye opholdssteder ved åen, så by og å bindes bedre sammen!
Vi glæder os og har meget mere i støbeskeen, så følg med eller meld dig til at være med!
Rigtigt godt nytår til alle! 💥💫❇️💨
... See moreSee less

View on Facebook

Mange tak i lige måde!

2 months ago   ·  1
Avatar

Comment on Facebook