Menu

Menu

ForsideVarde by BillederNyhederKalenderVarde ByProjekterFacebookOm Kontakt Formand Flemming Bynge Næstformand Poul Henning Sekretær Preben Tirstrup Kasser Ernst JessenCarsten Schultz-NielsenCarsten SundbækCarsten Pedersen Erik Steen KristensenHenrik NielsenInge JacobsenOle Thomsen DagsordenBudgetGeneralforsamlingVedtægterLinksUdviklingsplaner
Udviklingsrådet Varde By
Foto:

Lanceringen og fejringen af Varde bys Udviklingsplan

Varde By udviklingsråd

Tak for fremmøde og engagement ved lanceringen og fejringen af Varde bys Udviklingsplan. Tak til Kommunens medarbejdere for deres involvering og tak til Preben Friis-Hauge for de ord vi fik med på vejen!
Det har været både hårdt og spændende at nå her til og Udviklingsrådet Varde by vil nu sikre ankermænd og kontaktpersoner til hver af de aktive grupper, for det lange træk starter nu!
Nogle grupper er allerede godt i gang og andre i opstart, men sammen finder vi ud af det der er brug for og arbejder hen imod det!
Bobler og kransekage blev nydt fortjent, men heldigvis er arbejdet i sig selv også både spændende og belønnende på mange måder, så vi glæder os til den videre tur med alle engagerede.
fredag 10 jun 2022 - Preben Tirstrup
Vist: 272 gange